Intrebari frecvente - Fabrica de Numere

Intrebari frecvente - Fabrica de Numere

  1. Se pot comanda placi tip numar auto cu orice inscriptie la Fabrica De Numere?

Teoretic pe site-ul nostru ne puteti comnada orice dimensiune de placa gen numar auto cu inscriptia dorita, dar in situatia in care ni se pare ca placuta in sine se poate folosi ca si numar auto, pentru ca sa nu existe nici un dubiu vis-a vis de folosirea acestora in trafic si ca masura de siguranta va vom pretinde o declaratie pe propria raspundere in care a-ti luat la cunostinta despre statutul placilor noastre.

  1. Pot comanda o placa gen numar auto  care sa aiba pe fundal o fotografie?

Avem posibiltatea sa printam orice imagine pe placa de numar conditia este ca dv sa ne furnizati imaginea dorita la o calitate cat mai buna sau in functie de cerinte imaginea sa fie intr-un format editabil. Placa in sine va avea aplicata imaginea dorita pe material reflex sau nu in asa fel incat marginea placii va fi in relief, iar peste imagine din fundal la cerere, putem aplica si diverse simboluri sau litere in relief.

  1. Placile daca sunt scrise in relief sunt omologate?

Placile noastre sunt scrise in relief numai cu litere care au forma  fonturilor de Germania, deci forma scrisului este diferita placile neffind omologate, singurele placi omologate din site-ul nostru sunt cele de Germania, atentie aceste placi  pot deveni perfect legale numai in situatia in care aveti sigiliu de placa eliberat de landul in care este inmatriculata masina.

  1. Se pot folosi in traficul rutier alte placi decat cele emise de serviciul de inmatriculari roman?

Pe scurt, NU! Legislatia in vigoare interzice acest lucru. Plus ca daca sunteti gasit folosind o placa gen numar auto neomologata aveti sansa sa fiti amendat si va poate lua si talonul.plus puncte sau alte neplaceri.

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro