Politica de Confidentialitate - Fabrica de Numere!

Politica de Confidentialitate - Fabrica de Numere!

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti in totalitate aceste reguli de confidentialitate.
Acestea fac parte integranta din termenii si conditiile de utilizare a site-ului. 
Deasemenea aceste conditii sunt valabile si in situatia in care comenzile dumneavoastra se fac sau se finalizeaza direct in magazinele noastre sau ale distribuitorilor nostri.
Prin vizitarea acestui site se presupune ca sunteti de acord cu toate aceste reguli.

Se definesc urmatoarele :
Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, comenzi de produse,etc.) 
Furnizorul sau operatorul de date - acesta este S C Metal Print SRL care poate detine informatii despre Utilizator pe care acesta le-a oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract,comanda de produse personalizate sau nu etc.). 
Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. 
Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul prezentei Politici de Confidentialitate. 
Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare. 

1. Prelucrarea  de date cu caracter personal 
Furnizorul poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar, ASADAR DUMNEAVOASTRA SUNTETI DE ACORD SA FURNIZATI ACESTE INFORMATII ADEVARATE, CORECTE, ACTUALE SI COMPLETE.

2. Utilizarea informatiilor furnizate de Utilizator 

Informatiile despre Utilizator pot fi folosite de Furnizor doar in scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor, cum ar fi: 


2.1. confirmarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; 
2.2. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; 
2.3. completarea comenzii dumneavoastra, a facturii si a chitantei in cazul platii numerar; 
2.4. livrarea produselor si/sau serviciilor catre Utilizator; 
2.5. anuntarea eventualelor promotii in curs; 
2.6. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Utilizator; 
2,7 realiazarea unor eventuale studii de piata si marketing;
2.8. contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, telefon sau orice alt mijloc de contact) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Furnizorului si ale distribuitorilor nostri (in cazul in care nu s-a specificat contrariul); 

3. Distribuirea informatiilor cu caracter personal :


3.1. Furnizorul are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra numai in situatia extraordinara  in care acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru : 
a) conformarea la cerintele legii; 
b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC Metal Print SRL si ale site-urilor sale web; 
c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice. 
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. 

Conform Legii NR 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata la Metal Print SRL , fax 031.814.9021  in atentia administratorului.

Va informam ca SC Metal Print SRL nu da mai departe, nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro