Despre Fabrica de Numere

Despre Fabrica de Numere

Bine ai venit la FABRICA DE NUMERE, concept romanesc dedicat mai ales placilor gen numere auto si suporturilor de placute de inmatriculare. site-ul în care poti alege si configura o placa gen numar auto scrisa  in relief sau digital.

In permanenta la noi pe stoc se gasesc peste 80 de modele de placi din aluminiu cu caracter auto  de mai toate felurile  si culorile.

Aceste placi sunt in marea lor majoritate de divertisment, de exemplu placi care se pot face cadou persoanei iubite cu ocazia trecerii cu succes a examenului de conducere auto,placi pentru bebelusi (se scrie numele copilului  iar in stanga se pune steagul tarii si in dreapta data nasterii) ,placi pentru tinerii casatoriti (sunt placi scrise cu numele mirilor si verighete la mijloc sau pur si simplu "proaspat casatoriti") se pun pe masina in ziua nuntii ,putem face placi auto in relief si reflectorizante pe care imaginea din fundal sa fie o fotografie sau logo-ul companiei sau clubului tau si exemplele pot continua in functie de imaginatie.

Aici gasesti si placi cu caracter practic cum ar fi placa pentru locul de parcare sau placa de numar postal, placute stradale sau  placi de avertizare gen" nu parcati garaj"etc.

Urmarind meniul nostru de configurare vei putea alege o placa tip numar auto pentru care ai la dispozitie pe langa cifre si literele alfabetului circa treizeci de simboluri care pot fi diverse figurine sau semne de punctuatie, exemplu: potcoava, trifoi cu patru foi, inimioare, @ ,& ,! ,verighete, camion etc.Acestea se pot folosi ca atare pentru inscriptionarae placilor.O data placa executata in functie de necesitati iti putem livra ventuze de calitate pentru prinderea acesteia pe diverse suprafete sau suporturi de numere auto.

Pasii pentru obtinerea unei placi asa cum vrei sunt foarte simpli si poti avea in maxim doua zile o placuta inscriptionata oriunde in tara, este suficient sa alegi placa dorita de la rubrica produse  dand click pe aceasta dupa care programul de configurare porneste iar prin dublu click pe placa afisata poti scrie ce doresti in limita dimensiunii placilor pe care incap de la 1 la 32 caractere in functie de placa.

Daca ai un service auto ori o companie cu multe masini, sau chiar o singura masina si doresti suporturi de numere auto inscriptionate cu coordonatele afacerii tale, la noi poti comanda suporturi printate digital sau serigrafic cu tehnologie UV  (culori stralucitoare si rezistente la zgarieturi). Preturile variaza in functie de cantitate, acestea pornesc de la 25 la 5 lei pe bucata inscriptionata.

La cerere putem face orice inscriptionare de panouri indicatoare de exterior sau interior pe suport metalic sau plastic pentru orice dimensiune si aplicatie necesara casei sau afacerii tale.

Trebuie sa stii ca Fabrica De Numere este de fapt un concept care poate pune in practica imaginatia ta in materie de placi de numere auto personalizate si design.  Suntem o companie din Romania care si-a propus sa faca si altceva din numere auto, de aceea placile noastre sunt intr-o continua schimbare iar oferta noastra creste de la zi la zi devenind din ce in ce mai variata.

     Cu toate ca produsele noastre pot parea de multe ori usor comune acestea nu se vor gasi la vanzare pe marginea soselei, in piete pe tarabe sau in targuri si nici nu se vor putea face intodeauna chiar pe loc.

In schimb ne poti comanda suporturi ori placi gen numar auto sau spune ideile tale aici pe site, unde te asteptam oricand cu placere.

Placile noastre nu sunt pentru traficul auto din ROMANIA ele au un caracter de divertisment nu contin elemente de securizare si in mod intentionat fonturile noastre sunt altele decat cele folosite la placile de inmatriculare romanesti, produsele noastre pot fi folosite foarte bine in scopuri practice exemplu placa pentru locul de parcare, placa de avertizare, etc,  Dar! NU FACEM PLACUTE DE INMATRICULARE OMOLOGATE SIMPLE SAU DEPARTATE si nu emitem numere auto pentru trafic, nu avem si nu facem sigilii pentru revizii tehnice sau de numere provizorii, asa ca trebuie sa stiti ca nu ne asumam nici un fel de raspundere daca produsele noastre sunt folosite in mod ilegal.

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro