Imprimare pe panglica de matase - Fabrica de numere

Imprimare pe panglica de matase - Fabrica de numere

 Imprimanta pe panglica de matase pentru florarii

O soluție prietenoasă pentru imprimare pe panglica de matase, care se folosește in general de florarii, distribuita exclusiv in Romania de Metal Print SRL de la producatorul Elsen Machinery Belgium.

Cu ajutorul nostru aveți la dispoziție o metoda simpla și eficace de a utiliza in afacerea dumneavoastra o imprimanta care printeaza pe panglica de matase (ribbon de matase). Posibilitatile grafice pe care le aveți cu sistemul nostru sunt nelimitate și de o calitate indiscutabila fata de nivelul actual al panglicilor desenate manual și care de cele mai multe ori din păcate, sunt scrise cu markerul sau cu niște ștampile...Imprimanta pe panglica de matase si laptop

Totul este foarte simplu, nu trebuie decat sa conectezi imprimanta la computer si sistemul funcționează, nefiind nevoie de drivere. 

CD - ul cu care este livrat aparatul are un program cu cele mai utilizate fonturi si imagini predefinite, avand o interfata foarte accesibilă, astfel aveți posibilitatea sa utilizati orice imagine sau font deja aflat in computer. 

 Viteza de printare este mare, astfel incat  un metru de material este gata scris in circa sapte secunde. Inaltimea  textului  poate fi oricare in limitele latimi materialului care este de la 2 cm la 10 cm, iar lungimea textului poate fi cat  lungimea rolei de mătase adică până la  50 de metri. 

 Riboanele noastre (panglicile) sunt rezistente la apa 100%, putand fii inscriptionate pe mat sau lucios oferind un print durabil si rezistent la intemperii.
Sistemul nostru este ideal pentru multe afaceri cum ar fi: florarii, agenții de organizare evenimente, cadouri personalizate, cofetarii, cluburi, agenții de publicitate.

 Aceasta imprimanta are un raport calitate/preț destul de bun, exemplu: un metru de print costă între 0.50 și 0,60 euro pentru ribbonul de 100 mm latime.
 Găsiți la noi pe stoc in permanenta o gama mare de riboane dedicate și de asemenea suport tehnic pentru orice situație.
 Afacerea dumneavoastra poate capata un plus semnificativ de distincție aceasta imprimanta fiind un aparat foarte simplu și ușor de folosit la un preț accesibil.

Mai multe relatii despre acest sistem și aplicațiile sale deosebite  le găsiți pe site-ul producatorului http://www.elsen-machinery.be.

      

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro