Cum cumpar - Fabrica de numere

Cum cumpar - Fabrica de numere

La FABRICA DE NUMERE am dezvoltat o metoda simpla care va permite sa previzualizati  placi sau un suporturi de numar auto inscriptionate cu textul dumneavoastra.

Cu ajutorul programului de configurare pur şi simplu dai  click pe una din plăcile de la rubrica de produse şi  se va afişa imediat pagina cu  placa respectivă alaturi de cracterele si paleta de culori disponibilă pentru culoarea textului.

O data configurata placa acesta trebuie adugata in cos, cu ajutorul cosului aveti posibilitatea sa adugati oricate produse doriti si sa reveniti asupra acestora pentru eventuale modificari.

Comanda se inregistreaza numai dupa completarea rubricilor de la cosul de cumparaturi. Prin activarea rubricii Finalizeaza comanda, comanda dumneavoastra intra in sistem, astfel noi va trimitem un mail de confirmare al comenzii urmand ca in intervalul 9-18 sa luam legatura cu dumneavoastra telefonic.

Atenţie! Numărul de caractere care poate fi scris in relief pe o placă este limitat in situatia in care doriti expresii mai lungi acestea se pot scrie digital pe placa de aluminiu.

Asa cum va spuneam  noi putem scrie pe placa de care dumneavoastră aveţi nevoie şi texte mai lungi folosind alte tipuri de inscripţionare, dar pentru aceste placi  programul de configurare se poate sa nu faca fata asa ca  cel mai bine este să ne expediaţi comanda direct pe mail la contact@numerepersonalizate.ro sau folosind datele de la rubrica contact.

După alegerea plăcii şi vizualizarea conţinutului textului în culoarea dorită, vă veţi putea hotărî asupra felului în care veţi dori să fixaţi placa respectivă, adică simplu fără găuri, cu găuri în două sau patru colţuri, sau cu găuri şi ventuze. Pentru cei care doresc putem livra şi sticker reflectorizant cu România şi stelele UE făcut special pentru dimensiunile noastre de plăci. Avem şi plăci la care simbolul de ţară este deja printat.

De asemenea comenzile se pot face şi telefonic între orele 8-19 în timpul săptămânii şi 9-14 Sâmbăta. În cazul în care nu vă descurcaţi cu metodele de mai sus puteţi veni şi la oricare dintre magazinele noastre unde de asemenea puteţi comanda direct.

Trebuie să ştiţi că plăcile noastre chiar dacă au dimensiunile plăcilor de înmatriculare nu se pot folosi ca şi număr auto de circulatie ,ele sunt diferite, au fonturi (caractere) de Germania si nu contin elemente de securizare, deocamdată în România numai serviciul de înmatriculări emite numere auto şi plăci ca atare, de aceea daca placile noastre  le veti folositi ca si numar auto veti avea la masina un aspirator de amenzi avand sansa sa ramaneti fara  talonul de inmatriculare....  plus alte neplaceri din   partea rigorilor legilor din ROMANIA Deci  plăcile noastre au un caracter in general de divertisment nu conţin elemente de securizare intenţionat folosim alte fonturi şi ele pot fi folosite foarte bine în scopuri practice exemplu placa pentru locul de parcare, placa de avertizare, placi pentru tinerii casatoriti ,placi indicatoare etc, deci nu nu ne asumăm nici o răspundere dacă produsele noastre sunt folosite în mod ilegal.

PASII EFECTIVI  PENTRU OBTINEREA UNEI COMENZI IN LUCRU SUNT :

1 Alegerea unei placi        

2 Configurarea placii           

3 Adaugarea in cos a placii sau a placilor        

4 Vizualizarea cosului   aici puteti adauga sau anula diverse produse,  vedeti si costul final tot aici trebuie sa completati datele Dumneavoastra corecte ca sa va putem contacta ulterior .

5 Dupa ce a-ti bifat  rubrica din cos Finalizeaza comanda ve-ti primi un mail de confirmare a comenzii  la care trebuie sa dati reply .

6 La acest ultim pas veti primi un telefon de la noi in care ne vom asigura ca am inteles comanda Dv facand o mica recapitulare a comenzii si comunicandu-va inca o data pretul final pentru a evita eventualele neintelegeri . 

Cum plătesc

Înainte de toate vă spunem că în general preţul final al plăcilor noastre este cel pe care il obtineţi cu ajutorul programului de configurare putând exista foarte rar diferenţe de preţ final datorate programului de calcul care este încă în lucru( oricum nici o comanda nu se executa fara sa va comunicam pretul in prealabil , aceasta confirmare se face la finalizarea telefonica a comenzii). Preţurile includ TVA.

La FABRICA DE NUMERE aveţi deocamdată urmatoarele metode de plată:

1. Plata se poate face direct în magazinele noastre.

2. Plata la livrare prin curier şi ramburs, pentru plata rambursului in sine nu se percepe nicio taxa.

3. Plata prin transfer bancar.

Cum se face livrarea

Livrarea poate fi directă prin magazinele noastre sau cu expediere prin curier.

Livrarea prin curier rapid se face in urmatoarea zi lucratoare si costa numai 15 lei,suma taxata separat de valoarea produselor, de asemenea nu se percepe nici un fel de comision pentru plata rambursului .

 Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 180 de lei. ( aceasta gratuitate  nu se acorda la comenzile de suporturi de numere auto de volum mare). Timpii de livrare pot varia în funcţie de viteza serviciului de curierat, expediera durează 24-48 de ore. În situaţia in care nu sunteţi în zona de acoperire principală expedirea poate dura maxim 3 zile , această situaţie fiind foarte rar întâlnită.Livraea se face intre orele 9-16.Daca in acest interval nu sunteti acasa va rugam sa lasati adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Atentiune :

Pentru tote comenzile de pe site care intrunesc conditiile de executare clientii vor fi contactati telefonic ,ca sa fim siguri ca am inteles exact cerintele,  comanda se executa numai dupa convorbirea telefonica cu Dumneavoastra  .

Pentru orice relaţii sau nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon: 0726 705 871 , sau 031 405 72 76 intre orele 08-19.30

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro