Imprimare pe panglica de matase - Fabrica de numere

Imprimare pe panglica de matase - Fabrica de numere

 Imprimanta pe panglica de matase pentru florarii

O solutie prietenoasa de imprimare pe panglica de matase, care se foloseste in general de florarii, distribuita exclusiv in Romania de BMG FOTO de la Elsen Machinery Belgium.

Cu ajutorul nostru aveti la dispozitie o metoda simpla si eficace de a utiliza in afacerea dumneavoastra o imprimanta care printeaza pe panglica de matase (ribbon de matase). Posibilitatile grafice pe care le aveti cu sistemul nostru sunt nelimitate si de o calitate indiscutabila fata de nivelul actual al panglicilor desenate manual si care de cele mai multe ori din pacate, sunt scrise cu markerul sau cu niste stampile...Imprimanta pe panglica de matase si laptop

Totul este foarte simplu, nu trebuie decat sa conectezi imprimanta la computer si sistemul functioneaza, nefiind nevoie de drivere. CD - ul cu care este livrat aparatul are un program cu cele mai utilizate aplicatii predefinite, avand o interfata foarte prietenoasa, astfel aveti posibilitatea sa utilizati orice imagine sau font deja aflat in computer. Viteza de printare este mare, astfel incat  un metru de material este gata scris in circa sapte secunde. Inaltimea  textului  poate fi oricare in limitele latimi materialului care este de la 2 cm la 10 cm, iar lungimea textului poate fi cat  lungimea rolei de matase adica pana la  50 de metri. Ribboanele noastre (panglicile) sunt rezistente la apa 100%, putand fii inscriptionate pe mat sau lucios oferind un print durabil si rezistent la intemperii.
Sistemul nostru este ideal pentru multe afaceri cum ar fi: florarii, agentii de organizare evenimente, cadouri personalizate, cofetarii, cluburi, agentii de publicitate.

Aceasta imprimanta are un raport calitate/pret destul de bun, exemplu: un metru de print costa intre 0.50 si 0,60 euro pentru ribbonul de 100 mm latime.
Gasiti la noi pe stoc in permanenta o gama mare de ribboane dedicate si deasemenea suport tehnic pentru orice situatie.
Astfel afacerea dumneavoastra poate capata un plus semnificativ de distinctie aceasta imprimanta fiind un aparat foarte simpu si usor de folosit la un pret accesibil.

Mai multe relatii despre acest sistem sii aplicatiile sale deosebite  le gasiti pe site-ul producatorului http://www.elsen-machinery.be/ribbonprinters/ribbonprint.html .

      

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro