Suporturi numere auto - Fabrica de Numere!

Suporturi numere auto - Fabrica de Numere!

Suporturi personalizate de numere auto. Cea mai simpla forma de publicitate.

La Fabrica de Numere chiar daca ai un singur autoturism sau o companie cu un parc auto mare de masini, poti avea suporturile tale de numere auto care sa te reprezinte. Materialul flexibil al suportului, cu o suprafata mare de print permite o inscriptionare generoasa cu cerneluri UV stralucitoare si rezistente la intemperii.

In situatia in care  sunteti interesati de suporturi de numere pentru compania dumneavoastra, graficienii nostri sunt dispusi sa va ajute in pregatirea unui proiect initial de suport de numar auto care sa va reflecte personalitatea si obiectul firmei dumneavoastra, aspectul final al designului fiind stabilit pe baza sugestiilor clientului.

Pentru firmele cu standarde si mai ridicate avem si suporturi de numere auto in relief inscriptionate 3D,  pentru aceasta se face o matrita cu care se toarna profilul dorit  imaginea rezultata  fiind dupa  aceea  cromata sau vopsita in ce culoare doriti.

De asemenea in oferta noastra gasiti o gama mare de suporturi gata printate (finite) care se vand ca atare, avand deja o grafica intr-o gama mare de culori: cum ar fi negru, argintiu, carbon  sau cu aspect metalic exemplu crom.

Pentru depozitele de piese auto si magazinele de accesorii auto avem in permanenta o oferta speciala  in vederea revanzarii.

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro