Imprimare pe carduri de plastic

Imprimare pe carduri de plastic

Carduri de plastic

Efectuam inscriptionari pe carduri de plastic necesare afacerii tale avand posibilitatea ca acum sa comandati orice tip de card sau legitimatie, ecuson  (ex. Legitimatii gen Metro sau abonament ITB) cu logo-ul firmei dumneavostra.
La ora actuala un numar mare de service-uri auto sau institutii de invatamant si firme de tot felul folosesc cardurile noastre ca ecusoane de identificare si acces sau  pur si simplu ca si card de fidelizare ideal si pentru amintirea datelor de contact pentru serviciile oferite.

Cateva exemple de carduri pe care le poti comanda la noi :Personalizare carduri de plastic

  • un card special pentru copii acesta are rol de identificare pe ele se gasesc  fotografia,  datele de contact si eventual grupa sanguina pentru copilul tau, exemplu pentru posibila situatie in care copilul se poate pierde sau rataci;
  • fotografii de familie pe card de plastic pentru tinut in portofel;
  • carti de vizita cu fotografie sau nu pe plastic;
  • ecusoane  sau legitimatii pentru firma ta;
  • carduri personalizate pentru evenimente speciale;
  • carduri de evidenta clienti si evidenta discounturi  ideal pentru service auto, spalatorii auto ,societati de asigurari, restaurante cluburi etc.;
  • carduri de cadou si fidelizare;
  • accesorii necesare cardurilor si ecusoanelor snururi, port ecusoane, etc.
  • pachete la oferta speciala pentru service-uri auto cu carduri in care clientul dv are acces la datele voastre, necesare pentru programari si mai ales pentru situatii de urgenta.

La cerere putem sa va concepem grafica de card necesara in functie de cerinte, experienta noastra in materie de campanii de promovare sau fidelizare fiind la dispozitia dumneavoastra.
Putem sa va aducem si carduri blank fabricate (turnate)  direct in culorile firmei Dv. de exemplu: (o fata rosie si o fata verde) .
Va stam la dispozitie cu simulari grafice si oferte speciale pentru acest tip de produs, prin intermediul rubricii contact.                                                                                                                                                                                     

S.C. METAL PRINT S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Copyright © 2005-2014 numerepersonalizate.ro - Fabrica de numere este marca inregistrata a S.C. METAL PRINT S.R.L.

Siteul Fabrica de Numere mai poate fi accesat si prin adresa url www.numereauto.ro